Rijschool Succes Amsterdam & Amstelveen

08:00 – 21:00

Amsterdam 06-11182709
Amstelveen 06-25098882

Autorijles Amsterdam & Amstelveen

Autorijschool "SUCCES" is geheel gespecialiseerd in het B-rijbewijs.

  • Vanaf 16,5 jaar mag je al rijles nemen. En vanaf de dag dat je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18de verjaardag autorijden onder begeleiding van een eigen gekozen coach. Je hoeft dus niet meer tot je 18de te wachten voordat je eindelijk met rijlessen in Amsterdam mag beginnen. Meer informatie over de voorwaarden kun je vinden op de website van 2toDrive, maar je kunt ook even contact met ons opnemen.
  • De lestijd is minimaal een volledig uur (60 minuten).
  • Er wordt niet met meerdere leerlingen gelest, dus alle aandacht is voor jou alleen.
  • Wij rijden uitsluitend in het examengebied, zodat halen/brengen binnen het examengebied geen enkel probleem is. Het doel hiervan is, dat je tijdens je examen nagenoeg niet op plaatsen komt, die je niet herkent. Uiteindelijk ben je een leerling en geen taxichauffeur. Je kunt dan meer tijd besteden aan het rijden en niet slechts van de ene leerling naar de andere leerling toerijden.
  • In de auto's wordt niet gerookt.
  • Je krijgt een vaste instucteur/trice waarvan je les krijgt.
  • Voor het echte examen kun je natuurlijk altijd een proefexamen doen bij jouw of een van de andere instructeurs/trices. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
  • Ook de tussentijdse toets behoort bij onze rijschool tot de mogelijkheid. Daarbij wordt een praktijkexamen nagebootst door het CBR. Je kunt hierbij niet je rijbewijs behalen, maar wel een objectieve mening/advies krijgen van de CBR-examinator en eventueel vrijstellingen voor de bijzondere manoeuvres (de Stopopdracht, de Omkeeropdracht en de Parkeeropdracht), zodat je die niet hoeft te doen op je echte examen.┬áNa goed onderling overleg vragen wij het examen aan bij het CBR. Hierna kunnen we samen, via de computerverbinding met het CBR, een datum plannen. Je kunt dus zelf beslissen wanneer en hoe laat je examen wilt gaan doen.
Rijles Amsterdam